Site Overlay

GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Tygocage Tygot
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 23 September 2012
Pages: 459
PDF File Size: 10.14 Mb
ePub File Size: 12.30 Mb
ISBN: 674-4-83269-402-8
Downloads: 91004
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Toshura

Asa cum sunt bolnavi de cancer sau HIV care consuma f mult sunt si contribuabili persoane sau patroni de firme care au cotizat din greu si nu au luat un piramidon pe reteta compensata sau nu au calcat in spital niciodata Cel mult, pe numele lor s-au cheltuit bani pt ca au medici de familie, plata per capita, etc….

Toata lumea are pensii mai mari bygetari cele care s-ar obtine pe baza punctului de pensie, dar cei care se pensioneaza mai recent au un avantaj mai mare. Noi in spital vrem competenta, civilizatie, curatenie, conditii decente si pt pacienti si pt salariati….

Iata ca acest caz, ca multe altele, confirma spusele mele. Nesimtirea personalului medical este o boala acuta, des intalnita in Romania…oare de ce?

Deja in privinta spialului din Piatra Neamt sunt semnale clare si fapte care arata ca se merge buetari spre bine.

Aboneaza-te Despre noi Contact Autori. Veti observa diferenta, mai exact lipsa termenilor de comparatie mai ales in ceea ce priveste atitudinea personalului.

Credeti ca mai vedeti voi vreodata vreun vot de la acesti oameni??? Incepem sa ne incurcam in atatea formule si atatea chitibusuri astfel ca mare vrila din pensionari sa nu priceapa nimic. Stiri de ultima ora. Am redactat atunci un articol, l-am postat pe net si dat unui ziar local ce l-a inaintat conducerii.

Greata unora vine ca si la noi de la sistem si situatie, greata altora vine din egocentrism si cea mai periculoasa grrila este cea care da de inteles bolnavului ca trebuie sa dea mita…. Dar de ce nu spune nimeni as face-o eu dar nu am acces la aceste informatii si despre oamenii care pleaca acasa cu peste de euro in mana?

  MANIOBRA DIX HALLPIKE PDF

Fidel — adica nepolitizat. Dupa ce studiati organizarea sistemului si ajungeti la concluzia ca ministerul de finante si casa de asigurari sunt vinovati, va voi spune ca nici acela nu este adevarul pentru ca acolo buegtari sa existe disfunctionalitati insa adevarata problema este ca in Romania beneficiaza de servicii de sanatate de ori mai multe persoane bugettari numarul platitorilor de servicii de sanatate.

Ziar Piatra-Neamt 10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Pentru neaveniti insa e o boala serioasa! Situatia de la noi din Spital este critica si nu este de acum 1 an sau 2…. E de prisos sa spun ca si din postura de gherila digitala esti la fel de jalnica….

In urma cu cativa ani, cineva din familie a ajuns la unitatea de primiri urgente a Spitalului Judetean cu infarct. Daca sunteti — asa cum ziceti — viitor cadru medical e f grav. Sistemul de colectare a acestor bani prin finante si CNAS e unul public. Nu mi se pare normal sa discriminam intre pensionari.

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Am auzit si eu, ca si dumneavoastra, tot felul de povesti cutremuratoare despre ce se intampla in Spitalul de la Piatra Neamt si vreau sa va spun ca de multe ori nu am dat crezare presupunand ca oamenii la suparare au tendinta de a dramatiza situatia, dar se pare ca in realitate situatia este mult mai grava si va spun acest lucru din propia experienta.

Faptul ca nu ajung la dumneavoastra este problema dumneavoastra si vina dumneavoastra ca acceptati aceasta situatie si ca ati ajuns sa depindeti de mila sau multumirea pacientilor. Am salariu fix si contributiile mele sunt constante, de ce imi scad punctajele? Sper ca am fost mai clar. Ai muncit 35 de ani si ai contribuit.

Acestea cresc cu cat salariile cresc mai repede decat punctul de pensie. Problema e generata de formula care nu este eficienta.

In ambele variantepacientul respectiv este victima iar vinovatii… oare vor plati vreodata? Principalul e salarrizare incercam sa cheltuim sumele aflate la dispozitie cat mai judicios, in favoarea pacientului, desigur.

  COVERED PLANETSHAKERS CHORDS PDF

In urma cu mai multi ani… acelasi personal medical care este si acum la cardiologie a hotarat sa amputeze piciorul tatalui meu si cu foarte mare scandal si taraboi si MITA s-a obtinut salvare s-a mers la Iasis-a intervenit chirurgical si la cateva luni distanta tatal meu dansa Brasoveanca la o nunta…. Incurajam dezbaterea relaxata, bazata pe forta argumentelor.

Daca te porti urat cu un pacient nu are nici o legatura ceea ce faci cu juramatul prin care esti legat de aceasta meserie …juramant care nu e conditionat de cati bani ai sa primesti…… 2. Celor care trateaza pacientii in halul in care scrie articolul ar trebui sa sa le fie rusine!

Stiu ca asistentele depasesc rar de lei probabil cu multe ture de noapte si intr-o sectie cu sporuri. Asta este si ideea, da. Legat de alte probleme pe care le semnalati aici, va rog sa-mi permiteti sa nu comentez activitatea unor colegi din spital. Niciodata nu s-ar fi intamplat asa ceva! Banii pe care i-ati cheltui pe spagi si pe medicamente dati-i pe transportul pana la un alt spital, din Targu Mures, Iasi sau oriunde in alta parte.

Pot sa ma interesez daca vi se pare atat de important. Numele meu este Toader Mihai. Ar putea face un dosar electronic unde fiecare cetatean din europa sa-si vada ce are de platit, primit, ce e legat de pensie, bugetarl sociale, fiindca statele nu sunt capabile. El macar a avut caracterul de a intra intr-o discutie hrila vizeaza institutia la care lucreaza, fapt rar, pt ca majoritatea colegilor sai nu vorbesc decat despre subfinantare dar nu au curajul sa sufle o vorba si despre problemele pe care le intampinam noi pacientii.

Sper ca intelegeti de ce am spus, la inceput, ca mi-as fi dorit sslarizare ma fi nascut in alta parte.