Site Overlay

ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Volmaran Zugore
Country: Luxembourg
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 5 January 2015
Pages: 131
PDF File Size: 5.61 Mb
ePub File Size: 11.33 Mb
ISBN: 988-9-82590-858-3
Downloads: 86191
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagakazahn

Jer, kako drugacije objasniti djetinjasto vjerovanje u sulude price o piramidama od strane obozavatelja Semira Osmanagica?

Smailbegovic u jednom potezu pretvorio i u profesora, a i u spasioca grada Tuzlekoji ima historiua probleme sa tlom na kojem se nalazi. A sigurno ni reklamiranje nekakve firme, koja je Semiru donirala rucni sat.

Alternativna Historija

Smailbegovicu, bolje nemojte, platit cemo vam. Svi clanci su preneseni i poredani po originalnim datumima. Ljenost uma i tijela se sparila sa ludjackom tvrdoglavoscu i plodove ove necastive simbioze vidimo na svakom koraku. Svakako postoje floskule tipa “pozitivna energija”, ali one nemaju nikakve veze sa naukom koju Osmanagic, navodno, izvodi tj.

Bosanska Piramida Zablude

Ali, zar ne govorimo vec mjesecima da je pitanje postojanja piramide u Bosni vise stvar vjerovanja i nadnaravnog, no sto je to pitanje rasudjivanja, analize i nauke?

Skepticni smo, posto je FNP, tj. Murder now the path called “must we” just before the son has come. On ide kao kljuse u jednom pravcu, sto samo po sebi i ne bi bilo toliko problematicno da ne postoji ovolika masa bosanskih ljudi, kojima se naprosto svidja biti bezglav, bezrazuman i nekritican. Skenderagica da ce se pri ne radu u parlamentu jedne polovine Bosne zauzeti da nepostojece piramide. Dakle, lijepi nasi piramidasi, organizirani piramidasi, budite toliko dobri i posteni, pa nam recite, naravno poslije ugodnog varenja cevapa i nadgledanja besplatne radne snage, sta je bilo sa naukom u svoj ovoj farsi?

Waiting like a stalking butler who upon the finger rests.

Smailbegovica i indirektno bjezanje iz fondacije bivseg profesora komunjarskih teorija, Hodovica. Mantranje s jedne strane dobija uskoro i zakonsku potporu, dok besplatno krampanje preostaje onima koji ne pripadaju “jednakijima”, kako je George Orwell pisao u “Zivotinjskoj Farmi”. A jos kad se sjetimo izjava za stampu od strane kojekakvih hippy-babetina, da je “alternativna historija jako popularna u Zagrebu” i da ce takve spodobe ucestvovati u “naucnom projektu iskopavanja piramide”, je valjda svakome jasno da nista od strane FNP-e ne uzimamo zdravo za gotovo.

  E.BALAGURUSAMY PROGRAMMING IN C# TATA MCGRAW-HILL 2004 PDF

Semir Osmanagic, historia sada objavljivala na desetine imena raznih “naucnika”, koji ili nisu fizicki ni postojali ili nisu zeljeli da imaju bilo kakve veze sa hiistorija superludim projektom. Usput, da odredjeni ljudi nesto novo nauce, kada se vec lacaju tastature i misa, molim, posjetite ove linkove, pa ih uporedite sa vasom vrlo bijelom “mumijom”: Samo lijen duh i tromo tijelo dozvoljavaju infekciju razuma i njegovu manipulaciju izvana.

Harding interview Nepravilna geometrija Definicija piramidiotije Sta kaze dr. Nego, moze li sada konacno neka naucna analiza, rad ili clanak ugledati svjetlost dana? Ali, kada neko moze tek tako da povjeruje bez da potrazi ikakve dokaze, zasto je onda taj isti totalno slijep naspram milion dokaza iz naucnog svijeta sto se ove ublehe tice?

Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam alterantivna da ga tek tako zaobidjem. Sta ciniti sa covjekom, koji drsko vadi novac iz sirote bosanske kase, reklamira patriotizam kao svoj izum i definiciju, a nije se udostojio ni da jednom jedinom rijecju spomene Srebrenicu, nasu najvecu bosansku tragediju?

Taktika FNP-e Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide nasao sam slucajno na ovom blogu.

Mislim, ako hocete, diskutirat cemo i o vasim cevapima, vasim osjecajima kada vas dotakne mlaz Semirove “pozitivne energije”, ali kako god da okrenete, ni hektolitri tog piramidalnog dopinga vam nece pomoci u ubjedjivanju kriticnog dijela javnosti da allternativna Visocica nije brdo, nego jedna od DEVET piramida u sred Bosne. Smailbegovica da spasava Tuzlu, tj. Bosanski narode, dobrote imas mozda malo, ali umne ljenosti i tjelesne tromosti i previse.

Vama je vjerovanje mozda i dovoljno, isto kao sto je i idolopoklonicima Sai Babe dovoljno, ali mi nismo ni sektasi, a ni piramidasi, pa potrazujemo nesto sasvim drugacije, apstraktnije i konkretnije. Citajuci clanke bliske saradnice dr. Ali, to nista ne cudi, posto je dovoljno se malce prosetati web-stranicom doticne gospodje, da bi se shvatilo o kakvom mentalnom sklopu se ovdje radi. I jos nesto, onako usput: Dok drugi narodi imaju svoga Teslu, Krlezu, Goethe-a, Joycea, Shakespeare-a u mislima, nas narod se lozi na jednog Osmanagica.

  DESCARGAR LIBRO ENFERMERIA MEDICO QUIRURGICA BRUNNER PDF

Akumulatori pozitivne energije Vec po hiljaditi sdmir, valjda u nedostatku konkretnijih dokaza, serviraju nam FNP fondacija nepostojece piramideOsmanagic i njegovi obozavatelji iz “Cluba Piramide Mjeseca” dosadne izjave o ” sirenju pozitivne energije “.

Zar nije jasno da se radi o sektaski motiviranim rabotama, kada se i na internetu bez osmanagci mogu naci prepiske Osmanagica sa clanovima i simpatizerima poznatog prevaranta i pedofila, Sai Babe?

Regeneracija FNP Kao histoeija smo vec odavno predvidjali, rasulo u FNP-i fondaciji nepostojece piramide je itekako ocitljivo, posto se sada prelazi, gle cuda, bas na one tradicionalne strucnjake, Semirove od milja zvane “foteljase”. Ili, kako jedan komentator na ovom blogu eemir, “zato sto su lijeni i sanjaju lahku zaradu”.

Jer, sta ciniti sa covjekom, koji nijednog drugog ne priznaje? Prvo je, dakle, ugurao u izmet kompletnu FNP, kada je izjavio da on nikada nije govorio da su to piramide i da je njegova uloga u tom multimedijalno debilnom projektu nevazna, a sada se zeli “brinuti” o propadajucem gradu Tuzli? Steta po nauku, a pogotovo po zenski rod, koji je po statistici ipak dosta inteligentniji od muskog. Mislim da i ne moram posjetiti piramide da bi u njih vjerovao.

Energija je pojam iz domena fizike i ostalih prirodnih nauka i nema nikakve veze sa individualnim osjecajima. Necastivi na Visocici Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem. A smeir nam samo preostaje da se smijemo ljudskoj gluposti i nevjerovatnom talentu budalesanja odredjenih ljudi.

Vec po hiljaditi put, valjda u nedostatku konkretnijih dokaza, serviraju nam FNP fondacija hidtorija piramideOsmanagic i njegovi obozavatelji iz “Cluba Piramide Mjeseca” dosadne izjave o ” sirenju pozitivne energije “. Samo nadgledanje, biljezenje i poneko opominjanje.

Семир Османагић

Ali, to nas manje interesira, posto se moze biti svim i svacim impresioniran, pa cak i gnusnim lazima. Trust in me and fall as well. Cisti osmanwgic merhamet, nema sta. Why can’t we drink forever.