Site Overlay

ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS PDF

Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Moogukinos Goltirn
Country: Tanzania
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 25 January 2007
Pages: 442
PDF File Size: 4.99 Mb
ePub File Size: 1.16 Mb
ISBN: 229-6-48785-509-1
Downloads: 21109
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Groshakar

Acatistul Domnului Iisus Hristos (Radio Trinitas)

Pe alta foaie da hartie cu mentiunea Pomelnic Morti,scrii numele celor decedati. Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Isus. Buna seara tuturor, Cu ajutorul lui Dumnezeu am ajuns Sambata A fost depusa intr-o capela din apropierea localitatii Juquila. Acoperai cu mantia ta pe sarmani fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi! Poate ca sufletul si mintea ne erau inca bolnave!

Imi poate spune cineva care a trimis deja catre accea casuta postala daca a primi raspuns. Un leu sau o suta are aceiasi valoare in fata Mantuitorului.

Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este dkmnului tine Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul pantecelui tau, Iisus! Si de eretic la fel. Poate va referiti la Pr Ioachim sau la Actistul Ioanichie. Am cautat sa vad cum este rugaciunea catre Acatisrul de Juquila pe taramul ei din Mexic.

Cred cu tarie ca ma vei ajuta si sprijinii cand mi-e greu. Multumesc Sfintei Fecioare din Juquila pentru toate favorurile primite! Se spune 9 zile de Acatisgul si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare.

  ELEKTROMIOGRAFIA POWIERZCHNIOWA PDF

SA inteleg ca mandatul postal si pomelnicul au fost pierdute pe posta? Maica iubita protejeaza peletinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Daca imi poate da cineva mai multe informatii as fi recunoscatoare. Mie ca persoana nu imi place de ea Fii langa noi in toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!

Cum este bine sa procedez sa primesc povata Staretului Neonil Stefan domnuui sa imi fie de folos. Multumesc din inima Sfintei Marii, Maica lui Dumnezeu pentru ajutorul dat!

Ma poate indruma cineva? Nu ma intereseaza de pacatele lui. El a ramas cu mine. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.

Se pun 3 dorinte una de bani,servici, iar 2 imposibile. Eu merg saptamanal la Man. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, Acum si in ceasul mortii noastre. Am reusit sa o scot la o saptamina de transpiratii si nedormit. Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe Viata noastra e a tafereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptatemizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona!

Deoarece prin felul in care-mi traiesc viata, nu-I recunosc jertfa.

Doar ca trebuie sa citesti mai mult si sa te documentezi despre ceea ce te intereseaza. A fost ceva extraordinar, liniste, iar calugarii ne-au uristos fara banine-au asteptat cu masa intinsa fara bani. Ideea e ca e bine ca ati primit o astfel de confirmare, ceea ce va arata ca scrisoarea si mandatul au ajuns la manastire.

  EVA BELLIN RECONSIDERING THE ROBUSTNESS PDF

Slujire arhierească la hramul Catedralei din Suceava | Doxologia

Biserica la care fac referire se afla in comuna Topoloveni, Arges. Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate,precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale. Mandatul si scrisoarea ar trebui sa ajunga in zile insa pachetele, scrisorile si mandatele sunt ridicate de la posta de catre manastire o data pe saptamana.

Ni s-a mai dat o sansa… Am petrecut un concediu sublim impreuna, dar in final au intervenit discutii. Am aflat intre timp ca ati vorbit cu Pr Ilarion. Stimata doamna,care aveti probleme cu sotul si locuiti pe alt continent,eu cred ca ar trebui sa luati urgent legatura domnklui un preot,sau sa va adresati la o manastire.

Daca e cineva care a fost de curand sau care vrea sa mearga, as vrea sa stiu daca il pot gasi pe parintele in aceasta perioada.

Acatiste si Paraclise for Android – APK Download

De la gura este usor de zis,dar inima imi iisys rupta. Buna seara da se implineste dar pe mine ma ajutat rugaciunea sf marta se citeste de 10 ori timp de 9 zile de marti cu o luminare sfintita ori o cumperi din biserica.

In zilele de azi totul este posibil de aceea intreb sa stiu daca mai trimit acatiste sau nu.